Over ons

GREEN Communicatie

T 073 503 94 70

Van nature gedreven
De agri-sector is altijd in beweging. Denkt groot. Wil vooruit. Met de ambitie om het (genetisch) potentieel maximaal te benutten. Diezelfde ambitie is de drijfveer van GREEN: van nature gedreven het maximale te bereiken. Als agrispecialist in branding en communicatie. Omdat wij geloven in een moderne duurzame internationale agribusiness.

Wij maken agrimerken sterker
Vanuit een sterke binding met agri richtte Stef Beerens in 1994 het communicatieadviesbureau GREEN op. De opdracht die hij zichzelf stelde: op strategisch, conceptueel en creatief vlak wezenlijk bijdragen aan het realiseren van de ambities van agrimerken. En dat doet GREEN nog steeds. Wij maken agrimerken sterker.

Agrarische roots
Stef Beerens groeide op in Brabant, op een bedrijf met melkvee en vleesvarkens. Zijn broer runt een melkveebedrijf in Noord-Frankrijk. Naast een agrarische achtergrond heeft Stef ook een uitgebreid agrarisch netwerk en is hij actief in diverse organisaties. Zo is Stef bestuurslid bij NIMA Food & Agrimarketing en bij Agrivaknet.

Internationaal agri communicatiebureau
Daarnaast is GREEN sinds 1998 aangesloten bij het Global Communications Network (GCN), een internationale groep communicatiebureaus die veel op het gebied van agrireclame en agrocommunicatie doen. Mede dankzij GCN is GREEN een ideale partner voor internationale agrarische communicatiecampagnes.